Mladić je pokušao preko krova da provali u restoran, međutim, pokušaj je bio neuspješan, a njega su morali da spasavaju vatrogasci. Razbojnik je zadobio povrede i prebačen je u bonicu



Bizaran pokušaj razbojništva zabilježen je u jednom brazilskom restoranu kada se provalnik zaglavio u cijevi aspiratora.

Policija Santa Katarine u srijedu ujutro dobila je dojavu o pokušaju razbojništva u jednom restoranu, gdje su po izlasku na teren zatekli mladića (24) zarobljenog u dimnjaku kuhinjskog aspiratora.

Mladić je pokušao preko krova da provali u restoran, međutim, pokušaj je bio neuspješan, a njega su morali da spasavaju vatrogasci.



Provalnik je, pokušavajući da se oslobodi, zadobio povrede, pa je prvo prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je pružena ljekarska pomoć, prenosi “Globo”.

Nakon pružene prve pomoći, nesuđeni razbojnik prebačen je u policijsku stanicu, gdje je protiv njega podignuta odgovarajuća prijava.

- Već ima kriminalni dosije za krađu, prijetnje, vrijeđanje i porodično nasilje – istakao je Horhe Germano da Kuna, portparol policije.







261857_1111_vampire_BR_300x250

Objavi komentar

 
Top